Gyöngyhagyma

Tradition since 1993
Savanyúságok gyártása és forgalmazása

Kosszarvú paprika

Tradition since 1993
Savanyúságok gyártása és forgalmazása

Kovászos uborka

Tartósítószer mentes
Hőkezelés nélkül

Savanyú káposzta

Tartósítószer mentes
Hőkezelés nélkül

 

 

A terméstől a végtermékig

 

Ez a minőségellenőrző rendszer, melyet a H+H savanyító üzem fejlesztett ki, biztosítja az egész gyártási folyamat ellenőrzését – a vetőmag elvetésétől egészen a végtermékig – valamint a magas minőséget.

• Az általunk kiválasztott zöldségfajtákat szerződéses termelőink termelik. Ezek a hibridek kifejezetten feldolgozási célokra lettek nemesítve. Bebiztosítják, hogy a savanyú káposzta íze és állaga egységes legyen és a feldolgozás során minnél kisebb mennyiség vesszen kárba.

• Szerződéses termelőinket Szlovákia legmegfelelőbb agroklímájával rendelkező régiójában választottuk ki. A termelőinkkel való hosszú együttműködés, valamint a termések rendszeres ellenőrzése biztosítja számunkra az alapanyagok magas minőségét. Az így termesztett zöldség nagyon egészséges, nincs túltrágyázva és nem tartalmaz permetanyag maradványait.

Cégünknél a HACCP élelmiszerbiztonsági szabvány elvárásainak megfelelően folyik a feldolgozás és a csomagolás

Az így előállított termékek egészség szempontjából értékesebbek és fogyasztásuk biztonságos, köszönhetően a folyamatos ellenőrzésnek – a vetőmagtól kezdődően a végtermékig. A zacskós csomagolású, tejsavas erjesztéssel savanyított termékeink tartósítószer nélkül készülnek, mégis hosszú ideig megőrzik tartósságukat:

A savanyú káposztánál ez 60 nap, a kovászos uborkánál pedig 31 nap.

 2008 óta az ISO 9001:2001 minőségirányítási rendszer bizonyítványával rendelkezünk.
2012-től megszereztük az IFS minőségi bizonylatát.

Cégünkről

A H+H családi vállalkozás, mely gyorsan reagál a fogyasztói igényekre – már 1993 óta. Elsőként vezettük be a piacon – 1998-ban – a csomagolt (700 g) savanyú káposztát, mely 6 héten át megőrzi tartósságát.

Kínálatunkban megtalálják a kovászos uborkát, a csalamádét, vagy a savanyú káposztával töltött paprikát. Savanyított termékeinken kívül kínálunk még friss zöldségsalátát és csomagolt zöldséget is.

Cégünk megalakulása óta kínálatunk bővült, nőtt a termelés és már a külföldi piacokon is megtalálhatók termékeink.

CÉGÜNK CÉLJA, HOGY TOVÁBBRA IS ELLÁSSUK AZ ÜZLETEKET, AZ ÜZEMI KONYHÁKAT, VENDÉGLŐKET, HOTELEKET ÉS KIELÉGÍTSÜK A FOGYASZTÓK IGÉNYEIT ITTHON ÉS KÜLFÖLDÖN EGYARÁNT.

– Minden tejsavas erjesztéssel savanyított termékünk tartósítószer nélkül készül.
– Minden termékünket kisebb és nagyobb csomagolásban is kínáljuk.

h+h_vonal_logo

Map