A terméstől a végtermékig

A terméstől a végtermékig

Ez a minőségellenőrző rendszer, melyet a H+H savanyító üzem fejlesztett ki, biztosítja az egész gyártási folyamat ellenőrzését – a vetőmag elvetésétől egészen a végtermékig – valamint a magas minőséget.

• Az általunk kiválasztott zöldségfajtákat szerződéses termelőink termelik. Ezek a hibridek kifejezetten feldolgozási célokra lettek nemesítve. Bebiztosítják, hogy a savanyú káposzta íze és állaga egységes legyen és a feldolgozás során minnél kisebb mennyiség vesszen kárba.

• Szerződéses termelőinket Szlovákia legmegfelelőbb agroklímájával rendelkező régiójában választottuk ki. A termelőinkkel való hosszú együttműködés, valamint a termések rendszeres ellenőrzése biztosítja számunkra az alapanyagok magas minőségét. Az így termesztett zöldség nagyon egészséges, nincs túltrágyázva és nem tartalmaz permetanyag maradványait.

 

Cégünknél a HACCP élelmiszerbiztonsági szabvány elvárásainak megfelelően folyik a feldolgozás és a csomagolás

Az így előállított termékek egészség szempontjából értékesebbek és fogyasztásuk biztonságos, köszönhetően a folyamatos ellenőrzésnek – a vetőmagtól kezdődően a végtermékig. A zacskós csomagolású, tejsavas erjesztéssel savanyított termékeink tartósítószer nélkül készülnek, mégis hosszú ideig megőrzik tartósságukat:

A savanyú káposztánál ez 60 nap, a kovászos uborkánál pedig 31 nap.

A termékek a következő minőségi felügyelet alatt állnak: HACCP, ISO 9001:2001 a FSSC 22000
2012-ben megszerztük az IFS minőségi tanúsítványát.