Kvasená kapusta bez konzervačných látok

Kvasená kapusta bez konzervačných látok

png_pic_slovak

Vhodné pre diabetikov

Naša kvasená kapusta je vyrobená na Slovensku zo slovenských surovín. Hlávkovú kapustu naši zmluvní partneri pestujú pre H+H na Žitnom ostrove. Výber vhodných odrôd, dodržanie pestovateľskej technológie a technológie spracovania umožní, aby kvasená kapusta vo farebnom balení mala životnoť 60 dní, a to bez konzervačných látok. Tradičná rodinná receptúra dá našim výrobkom jedinečnú chuť. Výrobok nie je tepelne upravený a neobsahuje konzervačné látky a tak sú zachované všetky vitamíny a minerálne látky.

Druh balenia celková hmotnoť: Hmotnosť pevného podielu: Trvanlivoť:
Sáčkové balenie 700 g 750 g 60 dní
Vedierkové balenie 1,1 Kg 1 Kg 31 dní
Vedierkové balenie 2,3 Kg 2 Kg 31 dní
Vedierkové balenie 5 Kg 5 Kg 31 dní
Škopkové balenie 13 Kg 13 Kg 31 dní