Naša kvasená kapusta je vyrobená na Slovensku zo slovenských surovín. Hlávkovú kapustu naši zmluvní partneri pestujú pre H+H na Žitnom ostrove. Výber vhodných odrôd, dodržanie pestovateľskej technológie a technológie spracovania umožní, aby kvasená kapusta vo farebnom balení mala životnosť 60 dní, a to bez konzervačných látok. Tradičná rodinná receptúra dá našim výrobkom jedinečnú chuť. Výrobok nie je tepelne upravený a neobsahuje konzervačné látky a tak sú zachované všetky vitamíny a minerálne látky.
Názov produktu | Balenie | Celková hmotnosť | Hmotnosť pevného podielu | Trvanlivosť |
---|---|---|---|---|
Kvasená kapusta s vínom | sáčkové | 700 g | 700 g | 60 dní |
Kvasená kapusta s vínom | vedierkové | 5 Kg | 5 Kg | 31 dní |
Kvasená kapusta s vínom | vedierkové | 2,2 Kg | 2 Kg | 31 dní |
Kvasená kapusta s vínom | vedierkové | 1,1 Kg | 1 Kg | 31 dní |
Kvasená kapusta s vínom | škopkové | 13 Kg | 13 Kg | 31 dní |